Bloody crunchy

Bloedsinaasappel ganache met een interieur van praline met kokos en amandel

Citroen kalamansi vervenne

Crème anglaise van citroen, kalamansi en Vervenne.

Glossy spices

Ganache van gekarameliseerde suiker, vanille, kaneel, gember, venkel, ster anijs, peper

Peer yuzu chocolade

Ganache van peer en yuzu met een kern van pure chocolade ganache uit Peru.

Glossy mandarin King

Ganache van mandarijn met een interieur van pure chocolade en yuzu

Lychee, roos en framboos

Ganache van Lychee’s en rozenwater met frambozenjam

Champagne beriolette

Moet en Chandon Champagne ganache met beriolette (blauwe bes, framboos en viooltjes) jam

Caramel beurre sale

Caramel met zoute boter

Passievrucht

Ganache van passievrucht met melkchocolade

Creme Brulée

Ganache van gekarameliseerde suiker en vanille uit Tahiti, Comoren en Indonesië met witte chocolade

Triple espresso

Ganache van onze eigen biologische koffie met pure chocolade, macarons schelp met gemalen koffiepoeder

Bronte Pistache

Ganache van Bronte pistache noten uit Sicilie met zeezout en witte chocolade, macaron schelp met pistache noten

Chocolade Tonka

Ganache van tonka bonen en pure chocolade

Macaron verpakkingen

Voor smaken van de macarons zie verdere foto’s.

Een doos van 5, 8, 12, en 24 stuks.

Macarons met logo

Voor verjaardagen, bruiloft of andere evenementen maken we ook macarons met logo. Bestellen vanaf 20 stuks.

Go top